Zespl Szkl Techniczno-Weterynaryjnych w Trzcianie k.Rzeszowa

Szkoła w rankingach

Kierunki kształcenia

Projekty i staże

Koktajlowy zawrót głowy

Wychowankowie internatu ZST-W w Trzcianie pomimo pandemii Covid-19 rozwijali swoje zainteresowania i pasje. Uczniowie technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach kulinarnych prowadzonych przez Panią mgr Marzenę Borkowską. Oczywiście z zachowaniem zasad reżimu sanitarnego, młodzież przyrządzała potrawy i napoje warzywno-owocowe, odpowiednio dobierając właściwe produkty, zioła, aby uzyskać niepowtarzalny bukiet smakowo-zapachowy. Sporządzane według własnych receptur koktajle i napoje zachwycały doskonałym smakiem i zapachem nie tylko samych twórców, ale również całą społeczność internatową.

Marzena Borkowska

Zobacz więcej zdjęć - TUTAJ

 

Organ prowadzący

Wybierz język

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Dziennik elektroniczny

Wirtualny spacer

Na skróty