What’s that smell?- kuchenne inspiracje
Wiele osób w naszej szkole często zastanawia się nad tym, co jest przygotowywane na zajęciach w TŻiUG, ponieważ zapachy wydobywające się z pracowni, pobudzają wszystkie zmysły :-). W związku z tym postanowiliśmy otworzyć cykl prezentacji wytworów naszej wyobraźni gastronomicznej, zatytułowany What’s that smell?- kuchenne inspiracje.
Będziemy więc demonstrować potrawy wykonane przez nas- uczniów TŻiUG- w ramach zajęć odbywanych w pracowni gastronomicznej.
Dania, którymi będziemy się chwalić są przygotowywane zgodnie z tendencją współczesnych czasów. Goście nowych restauracji, barów, kawiarenek, których przybywa z każdym rokiem, cenią sobie menu wykonane atrakcyjnie i perfekcyjnie.
Wychodząc naprzeciw tym potrzebom, wykazujemy się na zajęciach pomysłowością i kulinarnym kunsztem.
Wiemy, że dobry gastronom musi być jednocześnie artystą, posiadającym dar komponowania potraw i odpowiedniego ich serwowania.
Mamy nadzieję, że się nam to udaje. Zobaczcie i oceńcie sami.
Zobacz więcej zdjęć - TUTAJ