Zespl Szkl Techniczno-Weterynaryjnych w Trzcianie k.Rzeszowa

Szkoła w rankingach

Kierunki kształcenia

Projekty i staże

What’s that smell?- kuchenne inspiracje

Wiele osób w naszej szkole często zastanawia się nad tym, co jest przygotowywane na zajęciach w TŻiUG,  ponieważ zapachy wydobywające się  z pracowni, pobudzają wszystkie zmysły :-). W związku z tym postanowiliśmy otworzyć cykl prezentacji wytworów naszej wyobraźni gastronomicznej, zatytułowany What’s that smell?- kuchenne inspiracje.

Będziemy więc demonstrować  potrawy wykonane przez nas- uczniów TŻiUG- w ramach zajęć odbywanych w pracowni gastronomicznej.
Dania, którymi będziemy się chwalić są przygotowywane zgodnie z tendencją współczesnych czasów. Goście nowych restauracji, barów, kawiarenek, których przybywa z każdym rokiem, cenią sobie menu wykonane atrakcyjnie i perfekcyjnie.
Wychodząc naprzeciw tym potrzebom, wykazujemy się na zajęciach pomysłowością i kulinarnym kunsztem.
Wiemy, że dobry gastronom musi być jednocześnie artystą, posiadającym dar komponowania potraw i odpowiedniego ich serwowania.  
Mamy nadzieję, że się nam to udaje. Zobaczcie i oceńcie sami.

Zobacz więcej zdjęć - TUTAJ

 

 

 

 

Organ prowadzący

Wybierz język

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Dziennik elektroniczny

Wirtualny spacer

Na skróty